Ogrzewanie restauracji
Start - Ogrzewanie restauracji
Właściciele obiektów HoReCa (hotele, restauracje, kawiarnie) coraz częściej starają się dorównać trendom pasującym na zachodzie. Jednym z tych trendów jest zapewnienie ciepła klientom na zewnątrz lokalu gastronomicznego w każdą porę roku. Zjeść ciepły posiłek z ukochaną osobą z widokiem na panoramę starego miasta tudzież rynku podczas chłodnego wieczoru tak aby nie odczuwać dyskomfortu cieplnego z naszymi lampami podczerwieni jest to możliwe!
Na specjalne potrzeby obiektów gastronomicznych i rozrywkowych mamy przygotowaną gamę produktów o wysokiej estetyce, dodatkowymi akcesoriami multimedialnymi, wysokiej klasie szczelności IP65 charakteryzujących się walorami użytkowymi tj. krótkie fale podczerwone dzięki którym ciepło zostanie dostarczone bezpośrednio klientom a nie utracone do powietrza.
Te wszystkie zalety lamp podczerwieni TERM2000 pozwalają nam na używanie ich przez cały rok o każdej porze roku w każdą pogodę. Konstrukcja ta to opatentowana technologia plasująca produkt na najwyższym poziomie technologicznym.
Ustawa o Zakazie Palenia w miejscach publicznych zmusiła właścicieli barów, pubów, restauracji, dyskotek i miejsc rozrywkowych do zapewnienia palaczom miejsca w którym mogą spokojnie wypalić papierosa. Niestety w większości przypadków takie miejsca są na zewnątrz lokalu. Zaopatrując swój lokal w promienniki zapewniamy odpowiednie poczucie ciepła klientom i równocześnie podnosimy klasę i opinię lokalu.
Najczęściej wybierane lampy podczerwieni TERM2000
TERM2000 Color IP65
Promiennik poczerwieni TERM2000 Color IP65
TERM2000 Prestige IP67
TERM2000 ALU IP67
Zastosowanie lamp podczerwieni w obiektach HoReCa:
- ogródki piwne
- ogródki gastronomiczne
- kawiarnie
- restauracje
- namioty gastronomiczne
- patio
- wyznaczone strefy dla palaczy
- dyskoteki
- kluby
- puby
- ogrody
- dzięki uchwytom X możliwość zainstalowania pod każdym parasolem
- catering – podgrzewanie jedzenia
Istotne zalety podczas użytkowania lamp podczerwieni:
- ciepło odczuwalne natychmiastowo po załączeniu
- wyznaczenie danej strefy ogrzewania
- niskie koszty utrzymania
- mobilność urządzeń